Wat gebeurt er als ik mijn Site Backup-opslaglimiet bereik?

Wanneer je Site Backup-plan de opslaglimiet bereikt, wordt het maken van nieuwe back-ups stopgezet.

Om dit probleem te verhelpen, wordt aangeraden een upgrade van je account uit te voeren, zodat je over de ruimte beschikt die je nodig hebt.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Bedankt voor je feedback
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Hoe kunnen we je beter helpen?