Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is cPanel?

cPanel is een configuratiescherm waarmee u gemakkelijk vele aspecten van uw account kunt beheren, inclusief de bestanden, toepassingen en e-mail die op uw account of server worden gehost. cPanel is beschikbaar op onze Linux-gebaseerde hostingaccounts en servers.

Voor onze serverklanten, cPanel wordt gebruikt in combinatie met WebHost Manager of WHM. WHM zorgt voor de administratieve controle van uw toegewijd of Virtuele privéserver (VPS) . U gebruikt WebHost Manager om individuele accounts aan te maken, domeinen aan uw server toe te voegen, hostingfuncties te beheren en basissysteem- en configuratieschermonderhoud uit te voeren.