Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is cPanel?

cPanel is een configuratiescherm waarmee je eenvoudig veel aspecten van je account kunt beheren, waaronder de bestanden, toepassingen en e -mail die op je account of server worden gehost. cPanel is beschikbaar op onze op Linux gebaseerde hostingaccounts en servers.

Voor onze serverklanten wordt cPanel gebruikt in combinatie met WebHost Manager of WHM. WHM biedt administratieve controle over uw dedicated server of Virtual Private Server (VPS) . Je gebruikt WebHost Manager om individuele accounts aan te maken, domeinen aan je server toe te voegen, hostingfuncties te beheren en basissysteem- en configuratieschermonderhoud uit te voeren.