Wat is de hoofdmap van mijn website?

De hoofdmap van je website is de inhoud die wordt geladen wanneer bezoekers je domeinnaam in een webbrowser typen. Het is hiervoor noodzakelijk dat je je indexbestand in de hoofdmap van je website zet, anders kunnen je bezoekers je site helemaal niet zien (meer info).

Aan je website gerelateerde toepassingen moeten ook weten waar de hoofdmap van je website zich bevindt.

De hoofdmap van je website hangt af van of de domeinnaam je primaire domeinnaam is of een ander type (meer info).

De hoofdmap van je primaire domeinnaam is /public_html.

De hoofdmappen van de secundaire domeinen en subdomeinnamen zijn opgegeven toen ze werden ingesteld. Je vindt ze in cPanel.

De hoofdmappen van secundaire (add-on) domeinen en subdomeinen vinden

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Hosting.
  3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het gedeelte Domeinen op Subdomeinen of Add-on domeinen, afhankelijk van het type domein dat je gebruikt.

De hoofdmap wordt weergegeven in het veld Documenthoofdmap.