Wat is de Outlook -configuratieassistent?

De Outlook -configuratieassistent is een lichtgewicht client -app die automatisch een Outlook -profiel maakt. Deze tool is voor iedereen die is verhuisd van Workspace Email naar Microsoft 365 en Outlook voor Windows gebruikt.

Als je e -mail POP -instellingen gebruikt, voegt de Outlook -configuratieassistent een lokale kopie van je vorige PST toe aan je nieuwe Outlook -profiel. Dit betekent dat je een tweede inbox hebt met de naam Old_POP en je e -mailadres. Als je e -mail bijvoorbeeld paul@coolexample.com is, heet het Postvak IN Old_POP paul@coolexample.com . Dit postvak IN bevat je vorige e -mail en alle inkomende e -mail gaat naar je nieuwe, primaire postvak IN.

Als je een e -mailmigratie hebt aangevraagd, gebruik je de Outlook -migratieassistent in plaats van deze tool.

Klaar om aan de slag te gaan? Download de Outlook -configuratieassistent .

Wie kan de Outlook -configuratieassistent gebruiken?

De Outlook -configuratieassistent is voor iedereen met een e -mailaccount die wordt beïnvloed door de overstap van Workspace Email naar Microsoft 365. Het ondersteunt de volgende configuraties:

• Windows 7, 8 en 10.
  • Outlook voor Windows inclusief versies 2013, 2016 en 2019.
  • Microsoft 365-licentietypen die Exchange-toegang op clientniveau ondersteunen.
  • .Net Framework 4.6.

De Outlook -configuratieassistent is niet beschikbaar voor Linux, Outlook voor Mac en iedereen die Outlook 2010 of ouder gebruikt. In die gevallen raden we aan je e -mailclient in te stellen met Exchange of bij te werken naar de nieuwste versie van Outlook.