Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is de status van GoDaddy -betalingen in mijn beheerde WordPress -account?

Wanneer je GoDaddy -betalingen inschakelt op je Managed WordPress e -commerce site, mogelijk gemaakt door WooCommerce, geeft een aanvraagproces je specifieke status weer in je beheeropties. Bekijk de status door deze stappen te volgen:

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  3. Voor de website waarop je de status van GoDaddy Payments wilt bekijken, selecteer je WP Admin in hetmenupictogram menu.

selecteer wp-admin
  4. Selecteer in het linkermenu en onder WooCommerce Instellingen .
  5. Selecteer op de tabbladen op de pagina Instellingen de optie Betalingen .
  6. In de kolom Status kun je de status van de betaalmethode zien.

Statuscodes en hun betekenis

• In behandeling: De toepassing is in afwachting van goedkeuring. Mogelijk wordt u gevraagd om referenties en bedrijfsgegevens op te geven. Controleer op een e -mail met meer informatie.
  • Onvolledig: de toepassing is gestart maar niet voltooid. Selecteer Hervatten om door te gaan waar je was gebleven.
  • Niet beschikbaar: de toepassing is afgewezen of gesloten. Je hebt de mogelijkheid om deze betaalmethode te verwijderen. Controleer op een e -mail met meer informatie.
  • Vereist aandacht: het account is opgeschort. Je kunt wel of geen betalingen accepteren. Controleer op een e -mail met meer informatie.
  • Verbonden: De applicatie is goedgekeurd voor betalingen en eventuele aanbetalingen.