Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is een dedicated IP -adres?

Een dedicated IP -adres is een uniek internetadres dat exclusief is toegewezen aan één hostingaccount. Met een dedicated IP -adres kun je:

• Bekijk je website via het IP -adres.
  • Gebruik FTP om toegang te krijgen tot je account terwijl de domeinnaam anders niet toegankelijk is, zoals tijdens de propagatie van een domeinnaam.
  • Zorg voor een snellere respons tijdens perioden van hoge verkeersbelasting.

Zakelijke hostingaccounts bevatten een dedicated IP -adres. Je kunt op elk moment een dedicated IP -adres voor je gedeelde hostingaccount aanschaffen.