Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is een web.config -bestand?

Een web.config -bestand is een Windows -bestand waarmee je het gedrag van je site of een specifieke map op je site kunt aanpassen. Als je bijvoorbeeld een web.config -bestand in je hoofdmap plaatst, heeft dit gevolgen voor je hele site (www.coolexample.com). Als je het in een /content -map plaatst, heeft dit alleen invloed op die map (www.coolexample.com/content). Om een web.config -bestand in een specifieke map te registreren, moet er zich een web.config -bestand in de hoofdmap bevinden .

Opmerking: web.config -bestanden zijn XML -documenten die werken op Windows -servers. ".config" is geen extensie zoals .html of .txt. Ga naar de website van Microsoft voor meer informatie over het instellen van web.config -bestanden.