Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is GCash?

We werken samen met GCash om klanten in de Filipijnen een lokale betalingsmogelijkheid te bieden. Nadat je de GCash -app op je mobiele apparaat hebt geïnstalleerd, kun je betalingen uitvoeren met je GCash -portemonnee.

Verplicht: GCash is alleen beschikbaar voor klanten die de Filipijnen als het land/de regio en Filipijnse peso's (PHP) als de standaardvaluta in hun accountinstellingen hebben geselecteerd.

Betaal met GCash

Bij het afrekenen geven we de GCash -optie weer voor in aanmerking komende aankopen.

1. Selecteer GCash als de betaalmethode en selecteer vervolgens Bestelling controleren .
    selecteer g contant als betaalmethode
  2. Selecteer Aankoop voltooien . We bevestigen je bestelling en tonen het bestellings -ID -nummer.
    Opmerking: als dit de eerste keer is dat je GCash als betaalmethode selecteert, wordt je omgeleid naar de GCash -site om een QR -code te scannen met de GCash Wallet -app. Volg de aanwijzingen op je mobiele apparaat om de aankoop te voltooien. Daarna word je teruggebracht naar het bevestigingsscherm van de bestelling.

Ik wil betalen met GCash. Waarom zie ik deze betalingsoptie niet bij het afrekenen?

GCash wordt alleen weergegeven voor klanten die de Filipijnen als het land/de regio en Filipijnse peso's (PHP) als de standaardvaluta hebben geselecteerd in hun accountinstellingen .

Heb ik een Filipijns telefoonnummer nodig om GCash te gebruiken?

Ja, GCash wordt alleen ondersteund op mobiele nummers in de Filipijnen.

Kan ik mijn GCash -betaling gebruiken voor verlengingen van GoDaddy?

Ja, we slaan het betalingsprofiel op in je account voor verlengingen.

Zijn er transactielimieten?

Ja. Transacties zijn beperkt tot niet minder dan 1 PHP of niet meer dan 100.000 PHP.