Wat is het Dashboard voor e -mail en Office?

De e & Met Office Dashboard kunnen houders van een GoDaddy hun Microsoft 365 -account en e -mailadressen beheren. Wanneer je je in het dashboard bevindt, kun je:

• Gebruikers toevoegen of verwijderen
  • Voeg aliassen toe
  • Bewerk gebruikersaccountinformatie
  • Werk wachtwoorden voor gebruikers bij
  • Werk je DNS -instellingen bij of bevestig deze
  • Beheer add-ons
  • Toegang tot de geavanceerde beheercentra
  • Stel e-mail in op je apparaten met stapsgewijze instructies

Als je een Microsoft 365 Business Professional -abonnement of hoger hebt, selecteer je Office downloaden om de Office -apps op je computer te installeren.