Wat is het IP -adres van mijn website in mijn Linux -hostingaccount?

Mogelijk moet je het IP -adres van je website vinden om je domeinnaam daarheen te laten verwijzen, of je moet bestanden uploaden via FTP.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. Selecteer in het accountdashboard onder Instellingen de optie Server .
    selecteer server

Je IP -adres wordt weergegeven in de lijst met instellingen.