GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is Instant Video?

Instant Video is een gratis functie van GoDaddy Studio die gebruikmaakt van automatisering en machine learning om met een paar tikken een unieke video voor je te maken, compleet met overgangen en muziek die passen bij je zakelijke doel.

Opmerking: Instant Video is momenteel beschikbaar als bètaversie in de GoDaddy Studio iOS -app. Met je feedback blijven we het verbeteren, zodat we het ook naar Android en internet kunnen brengen.

Waarom zou ik video's maken?

82% van al het internetverkeer wordt gegenereerd door video -inhoud, terwijl sociale media -apps zoals Instagram voorrang geven aan video boven foto's. Als je je klanten wilt betrekken, is het een must om regelmatig video-inhoud van hoge kwaliteit te posten.

Terug naar boven

Maar ik heb geen vaardigheden om video's te maken

Je hebt er geen nodig! Gebruik de mobiele GoDaddy Studio-app voor iOS, voeg je eigen afbeeldingen en clips toe of combineer ze met onze royaltyvrije afbeeldingen en videoclips om een unieke video te maken die je merk perfect weergeeft.

Instant Video analyseert je media en genereert een gepersonaliseerde video, met een lettertype, een overgangsstijl en muziek die bij de stemming past. Pas deze elementen aan als je wilt, maar het harde werk wordt voor je gedaan.

Terug naar boven

Hoeveel kost het?

Instant Video is gratis te gebruiken voor alle GoDaddy Studio -klanten. Het is momenteel alleen beschikbaar voor iOS, maar het is binnenkort beschikbaar voor Android en internet, dus blijf controleren!

De muziek die we toevoegen is ook gelicentieerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over licentiekosten.

Terug naar boven

Hoe werkt het?

1. Voeg je eigen afbeeldingen en videoclips toe of gebruik onze stockafbeeldingen en videoclips.
  2. Laat kunstmatige intelligentie je media analyseren en maak een video met een lettertype, wat 'hook' -tekst om de aandacht te trekken, een overgangsstijl en wat muziek.
  3. Gebruik je video zoals hij is of pas hem aan in het canvas van GoDaddy Studio.
  4. Exporteer je project als een video en gebruik het waar je maar wilt.

Als je klaar bent om aan de slag te gaan, volg je de gedetailleerde stappen voor het maken van een instantvideo .

Terug naar boven

Wat kan ik bewerken?

Zodra je video is gegenereerd, kun je:

We voegen steeds meer tools voor videobewerking toe, dus blijf controleren om te zien wat er nieuw is.

Terug naar boven

Hoe gebruik ik mijn video?

Exporteer je project als een .MOV -bestand . Hierdoor wordt het opgeslagen op je iPhone, vanwaar je het kunt delen met je sociale media -accounts, je website of waar dan ook.

Terug naar boven

Waar krijg ik Instant Video?

Instantvideo is momenteel beschikbaar in de GoDaddy Studio iOS -app . Scan de QR -code om de app op je mobiele telefoon te downloaden.
open of download de app