Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat is Parallels Plesk Panel?

Plesk is een configuratiescherm dat beschikbaar is op onze op Windows gebaseerde hostingaccounts en servers. Hiermee kun je eenvoudig vele aspecten van je account beheren, waaronder de bestanden, toepassingen en (voor servers) e -mail die op je account of server worden gehost.

Ga voor meer informatie over Plesk naar de officiële website op parallels.com/products/plesk/ .