Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat is tweevoudige verificatie?

Tweestapsverificatie (2SV, ook wel tweeledige verificatie genoemd) voegt extra beveiliging toe, doordat er een extra stap nodig is wanneer je wilt aanmelden of wanneer je gevoelige informatie, zoals je wachtwoord, wilt bewerken. We ondersteunen deze methoden voor tweestapsverificatie:

2SV-methode Beveiligingsniveau Hoe het werkt
Sms-bericht Goed We sturen je een 6-cijferige code die je kunt invoeren.
Authenticator-app, zoals Google Authenticator of Authy, op je telefoon of ander apparaat Beter Je moet de code invoeren die in je app wordt weergegeven.
Hardwarebeveiligingssleutel, zoals Yubikey of Google Titan Beste Je moet je beveiligingssleutel verbinden met je computer. Voeg dus een back -upmethode toe GoDaddy -gidsen kan je identiteit nog steeds verifiëren.

Opmerking: wijzigingen aan je profiel in je GoDaddy Mijn profiel profielpagina wordt niet overgedragen naar 2SV. Als je sms -berichten instelt voor authenticatie in twee stappen maar je telefoonnummer later wijzigt, moet je ervoor zorgen dat je je nummer bijwerkt voor authenticatie in twee stappen .

Een tweede methode voor tweestapsverificatie instellen als back-up

We raden ten zeerste aan om een back -upmethode voor tweestapsverificatie in te stellen. Als je de toegang tot je primaire 2SV -methode verliest voordat je deze uit je account kunt verwijderen, kun je de back -up nog steeds gebruiken om toegang te krijgen tot je account. Wanneer je 2SV inschakelt, moet je de back -up tegelijkertijd instellen.

Stel je back -up op een ander apparaat in voor de beste resultaten. Als sms -berichten bijvoorbeeld je primaire methode voor authenticatie in twee stappen is, stel je een verificatie -app in als back -upmethode.