Wat is Webhosting Plus?

Webhosting Plus is Linux -hosting (met cPanel), maar met de kracht en bronnen van een privéserver zonder dat een serverbeheerder nodig is. Anders is het dezelfde cPanel -ervaring als gedeelde hosting.

Wat is het verschil tussen Linux -hosting, Webhosting Plus en een VPS?

• Gedeelde hosting is een goedkope manier om je sites op het web te krijgen.
  • Een Virtual Private Server (VPS) is krachtiger, maar kost meer dan gedeelde hosting en vereist ervaring met serverbeheer.
  • Webhosting Plus is een balans tussen beide en biedt de kracht van een VPS met het gemak van gedeelde hosting.

Je kunt dit diagram gebruiken om de belangrijkste verschillen tussen elk type Linux -hosting te bekijken:

Linux -hostingWebhosting PlusVPS-hosting
Niveau aan technische vaardighedenBasisBasisGeavanceerde kennis van de WHM- en Linux-opdrachtregel vereist
Geschikt voorBasiswebsites, toepassingen die weinig bronnen vereisenE-commerce, sites en toepassingen met veel verkeer of gevoelige gegevensWeb-apps met intensief brongebruik, volledige beheer van de server, mogelijkheid tot aanpassing
SitebezoekersLaag tot gemiddeldHoogHoog
PlatformLAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP)LAMPLAMP (kan anderen installeren en gebruiken, zoals NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
ConfiguratieschermcPanelcPanelcPanel en WHM
OndersteuningStandaardondersteuningStandaardondersteuningZelfbeheerd, beheerd of volledig beheerd
Root-toegangNeeNeeJa
Dedicated IP-adresNee13 of meer
Back-ups via momentopnamenNeeNeeJa