Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wat zijn back -ups van websitebeveiliging?

Website Backup slaat je website -inhoud op een veilige en betrouwbare cloudlocatie op. Dit geeft je de zekerheid dat je website bij een calamiteit snel hersteld kan worden. Hieronder staan de antwoorden op de meest gestelde vragen over de back -upservice.

Waar wordt een back -up van gemaakt?

Eén website en de bijbehorende database.

Terug naar boven

Hoe wordt er een back -up van de website gemaakt?

Het hulpprogramma voor back -ups maakt verbinding via FTP, SFTP, FTPS of SSH. Eenmaal verbonden, wordt een PHP -bestand geüpload en gebruikt om een back -up te maken van de websitebestanden en de database.

Terug naar boven

Waarvan wordt geen back -up gemaakt?

Standaard wordt er geen back -up gemaakt van de volgende bestanden:

• Cachebestanden
  • Logbestanden
  • Gecomprimeerde bestanden (bijv. .Zip- of .gz -bestanden)
  • SQL -bestanden
  • Back -upbestanden die op je server zijn opgeslagen
  • .ftpquota
  • .hecht
  • .DS_Store
  • Symlinks
  • Miniatuurbestanden
  • Repo -bestanden
  • Git -bestanden
  • AVI -bestanden
  • MP3 -bestanden

Van de volgende mappen wordt ook geen back -up gemaakt:

• /cgi-bin
  • __MACOSX

Je kunt de inhoudsinstellingen ook gebruiken om bestanden of mappen van je keuze uit te sluiten.

Terug naar boven

Hoe vaak worden er back -ups gemaakt?

U kunt de back -upinstellingen configureren om een back -up van de site te maken op een tijdstip dat u uitkomt. Kies een frequentie van maandelijks, wekelijks, dagelijks, eens per 12 uur of eens per 6 uur. Je kunt ook op aanvraag een back -up maken door op de knop Nu back -up te klikken.

Terug naar boven

Hoe lang worden back -ups bewaard?

90 dagen.

Terug naar boven

Wat zijn de hostingvereisten voor het gebruik van de back -upservice?

• PHP 5.2 of hoger
  • FTP/SFTP/FTPS/SSH -toegang
  • Lees-/schrijftoegang

Terug naar boven

Wat zijn de back -uplimieten?

• Bestanden groter dan 4000000000 bytes (~ 4 GB)
  • 1.000.000 bestanden
  • Alleen MySQL -databases
  • Maximale databasegrootte 2 GB

Terug naar boven

Hoe herstel of download ik mijn website?

Er zijn meerdere herstelopties beschikbaar:

Terug naar boven

Wat gebeurt er als mijn websiteback -ups worden geannuleerd?

Als het back -upschema eenmaal is geannuleerd, worden reeds gemaakte back -ups niet hersteld wanneer het plan opnieuw wordt ingesteld. Back -ups van geannuleerde plannen worden 7 dagen bewaard. Dien binnen 7 dagen na annulering een supportticket in om de sitebestanden en database te herstellen.

Terug naar boven

Wat moet ik doen als ik een vraag heb die hier niet wordt vermeld?

Als je nog meer vragen hebt, neem dan contact op met support via de knop Support aanvragen in je back -upschema.

Terug naar boven