Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wat zijn de beperkingen voor MS SQL?

We staan maximaal 100 gelijktijdige verbindingen per MS SQL -gebruiker toe.

MS SQL Server beperkt je tot 1024 kolommen per tabel. Het aantal tabellen en rijen per tabel is beperkt tot 200 MB.

Bovendien is elk transactielogboek van een MS SQL -database beperkt tot 100 MB.