Web Apps gebruiken in Office 365

Als je plan Web Apps voor Microsoft Office 365 van GoDaddy ondersteunt, heb je geluk. Je hebt nu altijd en overal toegang tot de toepassingen van de Office Suite van Microsoft (zelfs op je mobiele apparaat).

Alles is zo gemakkelijk en eenvoudig in gebruik dat het haast geen werk meer kan worden genoemd.

Web Apps gebruiken in Office 365

1. Ga naar email.coolexample.com, waarbij coolexample.com de domeinnaam van je e-mail is.
  2. Voer je wachtwoord en je e-mailadres in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op SkyDrive Pro.
  4. Klik op .
  5. Selecteer de Web App die je wilt gebruiken, geef je document een naam en klik vervolgens op OK.
  6. Je documenten met anderen delen:
    • Klik op Delen en voer de namen of e-mailadressen in die je wilt gebruiken.
    • Selecteer Can edit (Kan bewerken) of Can view (Kan bekijken).
    • Klik op Delen.
  7. Klik als je klaar bent om je document af te sluiten op Bestand en vervolgens op Afsluiten.

Deze Web Apps zijn eenvoudig in gebruik en goed toegankelijk, waardoor wij ervan zijn overtuigd dat ze je productiviteit enorm veel goed gaan doen.