Websitefouten: 503 -service tijdelijk niet beschikbaar

503 Service tijdelijk niet beschikbaar -fouten worden meestal veroorzaakt doordat je site de limiet voor gelijktijdige bezoekers bereikt (ook wel bekend als "maximale gelijktijdige verbindingen").

Je kunt echter ook 503 -fouten krijgen als je hostingaccount alle beschikbare bronnen gebruikt. Probeer deze oplossingen, afhankelijk van het type hostingaccount dat je hebt:

Type hostingaccountProbeer dit eens...
Linux -hosting (cPanel) Beëindig PHP -processen in mijn Linux -hostingaccount
Windows -hosting (Plesk) Recycleer de groep van toepassingen in mijn Windows -hosting
Webhosting LinuxBeëindig processen metManage system process (Linux) in my Web & Classic Hosting account
Webhosting voor Windows

Meer informatie

• Je kunt altijd contact opnemen met een GoDaddy -gids voor hulp. Klik op onze Contact -pagina op Nu chatten voor 24/7 begeleiding.