Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Websiteleden één voor één toevoegen

Privépagina's kunnen alleen worden bekeken door mensen die jij hebt aangewezen. Nodig leden één voor één uit of importeer een spreadsheet met namen en e -mailadressen om meerdere leden toe te voegen.

Opmerking: je kunt pas leden toevoegen nadat je ten minste één privépagina hebt gemaakt . Alle privépagina's zijn zichtbaar voor alle leden.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer op je Dashboard Verbindingen > Leden .
  4. Selecteer Importeren .
  5. De optie Contactpersonen één voor één handmatig toevoegen wordt automatisch geselecteerd. Voeg het e -mailadres van de persoon toe zodat deze een uitnodiging kan ontvangen om een wachtwoord te maken. De velden voor voornaam, achternaam en telefoonnummer worden aanbevolen, maar zijn optioneel.
  6. Onder Klantstatus & Private Paginatoegang, zorgen voor de doos voor de toegang tot private pagina's (leden) wordt gecontroleerd. Je kunt er ook voor kiezen om het vakje aan te vinken om de contactpersoon uit te nodigen om een account aan te maken via e -mail.
  7. Optioneel: voeg de persoon toe aan een nieuwe of bestaande lijst. Met lijsten kun je je klanten, leden en abonnees organiseren.
  8. Selecteer Opslaan of Opslaan en nog een maken . Als je van gedachten verandert, selecteer je de X om het venster te sluiten.
  9. Als je klaar bent, keer je terug naar de kolom Contacttype voor verbindingen.

Meer informatie

• Als je de uitnodiging opnieuw wilt verzenden of als iemand zijn of haar wachtwoord vergeet, selecteer je de naam van de persoon in je lijst. Selecteer op hun profielpaginadrie horizontale stippen pictogram en selecteer vervolgens Toegang verwijderen . Bevestig dat je de toegang wilt intrekken. Selecteerdrie horizontale stippen pictogram nogmaals en selecteer vervolgens Lidstoegang verlenen . De persoon ontvangt een nieuwe e -mail met een nieuwe link om een nieuw wachtwoord te maken.
  • Zodra je een persoon uit je lijst met connecties hebt geselecteerd, selecteer je opnieuw zijn of haar naam op zijn profielpagina om zijn of haar contactgegevens te wijzigen.
  • Je kunt ook websiteleden verwijderen uit de lijst met connecties of van de profielpagina van een persoon.
  • Om leden, klanten of abonnees sneller toe te voegen, voeg je meerdere websiteleden toe . Onthoud dat je de toestemming van iemand nodig hebt om marketinge -mails te sturen.