Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Websitetoegang toestaan of blokkeren

Websitebeveiliging firewall kan IP -adressen toestaan of blokkeren voor toegang tot uw site.

• Toestaan dat IP-adressen worden geblokkeerd door firewallbeveiligingsregels die de toegang per IP-adres beperken tot WordPress-beheerpanelen zoals administrator of wp-admin .
  • IP -adressen blokkeren blokkeert alle toegang tot je website vanaf het IP -adres.
Waarschuwing: Wanneer je een IP -adres toevoegt aan je blokkeerlijst, wordt iedereen die vanaf dat IP -adres komt, geblokkeerd. Zo kan al het webverkeer van werknemers die browsen van een groot bedrijf afkomstig zijn van één IP -adres. Als je dat IP -adres blokkeert, kan niemand bij dat bedrijf je website bekijken.

Opmerking: het is handig om de cache te wissen nadat je een IP -adres hebt toegestaan of geblokkeerd.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt beheren de optie Beheren.
  3. Selecteer Details onder Firewall .
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Selecteer Toegangscontrole .
  6. Selecteer IP -adressen toestaan om een adres toe te staan of selecteer IP -adressen blokkeren om een IP -adres te blokkeren.
  7. Typ het IP -adres in het tekstvak Nieuwe IP toevoegen… en selecteer vervolgens hoe lang je het adres wilt toestaan of blokkeren.

Opmerking: Als je meerdere domeinen hebt en dit IP -adres voor al je domeinen wilt toestaan of blokkeren, selecteer je Wijzigingen toepassen op alle domeinen .

1. Selecteer Toestaan of Blokkeren om het adres aan de lijst toe te voegen.
  2. IP -adressen toestaan een IP -adres toevoegen ...