Weer toegang krijgen tot mijn domein of mijn GoDaddy account

Stuur een verzoek om weer toegang tot je account te krijgen als je:

• Geen toegang meer hebt tot het e-mailadres waaraan je account gekoppeld is.
  • Geen toegang hebt tot het account met je domein en je als registrant vermeld staat.

Opmerking: Als je wel toegang hebt tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account maar je je niet kunt aanmelden, probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Ga naar ons formulier Weer toegang krijgen tot mijn account.
  2. Selecteer E-mailtoegang, Hulp bij pincode of Domeintoegang.
  3. Voeg een of meer domeinnamen toe aan je account en selecteer dan Volgende.
    • Als je geen domeinnamen hebt, schakel je de optie Account op domein(en) identificeren. Voer aanvullende informatie in om je account te identificeren.
  4. Voer je voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in. Daarna selecteer je Volgende.
    • Als je toegang tot een domein wilt aanvragen, voer dan een ander e-mailadres in dan dat gekoppeld is aan je domein.
  5. Upload een gescande of digitale kleurenfoto van je door de overheid uitgegeven identificatiebewijs met foto. Ben je niet de accounteigenaar of registrant van het domein, dan upload je identificatie voor de accounteigenaar of registrant en voor jezelf. Selecteer Volgende.
    • Wacht … waarom hebben jullie mijn ID nodig? We hebben een ID nodig om er zeker van te zijn dat jij de accounteigenaar bent. Zo beschermen we jouw account tegen pogingen tot overname. Je kunt erop vertrouwen dat de informatie die je verstuurt, beschermd is en niet voor andere doeleinden wordt gebruikt dan om te verifiëren dat jij de accounteigenaar bent. Zie onze Servicevoorwaarden voor meer informatie over deze vereisten.
  6. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Ja of Nee om te verifiëren of een bedrijf wordt vermeld als de accounteigenaar. Selecteer Volgende.
    • Als je op Ja klikt, voer dan de bedrijfsnaam in en upload een door de overheid uitgegeven bedrijfsidentificatiedocument.
  7. (Optioneel) Selecteer Ja of Nee om te verifiëren of je ook verificatie in twee stappen voor het account wilt annuleren. Voer dan aanvullende informatie in.
  8. Selecteer Volgende.
  9. Naast de overeenkomsten selecteer je de vakjes en voer je de beveiligingsopgave uit.
  10. Selecteer Verzenden. We nemen contact met je op over je verzoek.

Opmerking: Dit proces heeft momenteel te maken met een groot aantal aanvragen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.