Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Weergave -instellingen in webmail

Pas je webmail aan zodat deze het beste voor je werkt.

Verplicht: Deze stappen werken alleen in de klassieke weergave . Als je in de bijgewerkte weergave bent , selecteer je Klassieke weergave in de rechterbovenhoek.
Klassieke weergave
  1. Meld je aan bij Webmail. Gebruik je Workspace Email-adres en -wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer Instellingen > Weergave -instellingen .
    Instellingenmenu met weergave -instellingen hieronder
  3. Ga naar een van de volgende tabbladen, breng eventuele wijzigingen aan en selecteer vervolgens OK .
    • Tijd : stel je tijdzone en datumnotatie in en geef aan hoe vaak je mappen worden vernieuwd.
    • Weergeven : kies hoe afbeeldingen worden weergegeven, stel een berichtvoorbeeld in en wijzig je acties nadat je een bericht hebt bekeken.
    • Opstellen : pas aan hoe je nieuwe berichten opstelt.
    • Agenda : Deze optie is alleen beschikbaar als je een Calendar -account hebt. Pas aan hoe je evenementen en taken worden weergegeven in webmail.
    • Actiebalk : pas aan welke knoppen in je actiebalk worden weergegeven voor eenvoudige toegang.
    • Thema's : Wijzig het kleurthema van je webmail.
    • Overig : kies hoe je berichten wilt verwijderen en pas je werkbalk aan.