Help

GoDaddy Help

Welk type hosting of server heb ik?

Gateway geeft links onder in de hoek van je accounttegel weer welk type hosting of server je gebruikt.

Je kunt deze informatie gebruiken om aan te geven welk type hosting of server je gebruikt:

Weergeven Type hosting
Linux-hosting met cPanel
Windows-hosting met Parallels Plesk
Beheerde WordPress
Klassieke of webhosting Verouderde GoDaddy-hosting
VPS of Dedicated Server via ons beheerpaneel Mijn servers

Volgende stap

  • Klik op Beheren om het account weer te geven dat je wilt gebruiken.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.