Welk type hostingaccount heb ik?

Veel van onze hostingaccounts bieden functies die per hostingaccount verschillen. Gelukkig wordt je type hostingaccount rechts op je accountpagina weergegeven.

Het hostingaccounttype weergeven

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.

Je hostingaccounttype wordt weergegeven onder de domeinnaam en gebruikt daartoe de volgende notatie:

[Laag] [Accounttype]

Hierna wordt uitgelegd wat elk van deze elementen inhoudt:

• Niveau — Onze verschillende niveaus aan hostingaccounts bieden verschillende functies:
    Label Beschrijving
    Betaalbaar Host één website die de meest gebruikte programmeertalen ondersteunt.
    Deluxe, Premium,
    Onbeperkt en Ultiem
    Host meerdere websites die gespecialiseerde programmeertalen ondersteunen.
    Starter Dit niveau is alleen van toepassing op onze Beheerde WordPress-accounts.
  • Accounttype — We bieden drie verschillende typen accounts:
    Label Beschrijving
    Webhosting [Besturingssysteem] Deze accounts maken gebruik van ons eigen beheerpaneel, het Hosting Control Panel, en kennen een op een raster gebaseerde architectuur. Je vindt informatie over deze accounts in
    .
    Klassieke hosting [Besturingssysteem] Deze accounts maken gebruik van ons eigen beheerpaneel, het Hosting Control Panel, en bieden support voor sommige verouderde technologieën.
    Linux hosting met cPanel Deze accounts gebruiken cPanel en zijn alleen beschikbaar voor het gebruik van Linux.
    Windows hosting met Plesk Deze accounts gebruiken Plesk en zijn alleen beschikbaar voor het gebruik van Windows.
    Beheerde WordPress Voor deze accounts is WordPress geïnstalleerd en deze accounts bieden geen toegang tot een beheerpaneel.

Zie de pagina Webhosting voor productinformatie.