Klassieke en webhosting Help

Welk type hostingaccount heb ik?

Onze hostingproducten verschillen per pakket en type. Kom precies te weten wat je nodig hebt en beslis of het past bij je behoeften.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Zorg ervoor dat het tabblad Mijn producten is geselecteerd.
    Tabblad Mijn producten selecteren
  3. Klik op Webhosting. Je hostingaccounttype wordt weergegeven onder de domeinnaam in de volgende indeling: [Niveau] [Accounttype]
    Accounttype

Hierna wordt uitgelegd wat elk van deze elementen inhoudt:

• Niveau — Onze verschillende niveaus aan hostingaccounts bieden verschillende functies:
    Naam niveau Beschrijving
    Betaalbaar Host één website en ondersteunt de meest gebruikte programmeertalen.
    Deluxe, Premium,
    Ultimate, Maximum
    Host meerdere website, ondersteunt de meest gebruikte programmeertalen alsmede enkele speciale programmeertalen.
    Starter Dit niveau is alleen van toepassing op onze Beheerde WordPress-accounts.
  • Accounttype — We bieden de volgende typen accounts:
    Accounttype Beschrijving
    Webhosting - Linux Deze accounts maken gebruik van ons eigen beheerpaneel, het Hosting Control Panel, en kennen een op een raster gebaseerde architectuur.
    Linux hosting met cPanel Deze accounts gebruiken cPanel en zijn alleen beschikbaar voor het gebruik van Linux.
    Windows hosting met Plesk Deze accounts gebruiken Plesk en zijn alleen beschikbaar voor het gebruik van Windows.
    Beheerde WordPress Voor deze accounts is WordPress geïnstalleerd en deze accounts bieden geen toegang tot een beheerpaneel.