Welke bestandsnaam moet mijn PHP-initialisatiebestand gebruiken?

De bestandsnaam die je PHP-initialisatie moet gebruiken hangt af van het type hostingaccount die je hebt.

Hostingaccount-type Bestandsnaam Locatie
Linux-hosting met cPanel .user.ini /public_html (één per account)
Windows-hosting met Plesk .user.ini Websitehoofdmap (één per website)
Beheerde WordPress .user.ini /html (één per website)

Opmerking: Beheerde WordPress-accounts ondersteunen ook het gebruik van php.ini bestanden, maar omdat het moeilijk is om deze te verversen wanneer ze worden bijgewerkt, raden wij aan om in plaats daarvan .user.ini bestanden te gebruiken.

Verwante stappen

Meer informatie

• Zie de PHP-documentatie voor meer informatie over PHP-bestanden.
  • .user.ini bestanden zijn alleen compatibel met PHP 5.4 en later, en je kunt niet al dezelfde instellingen wijzigen als met php.ini bestanden. Voor meer info, zie de PHP-documentatie voor user.ini bestanden.
  • Klassieke en webhosting-accounts onder Windows met IIS 6 ondersteunen geen PHP-initialisatie bestanden.