Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Werk de database van de site bij

Opmerking: dit is de vierde stap bij het handmatig migreren van een WordPress -site naar je Pro Beheerde WordPress -account. Als je geen Pro Beheerde WordPress -account hebt, kun je hier meer informatie vinden .

Deel 1: Kopieer de map wp-content Deel 2: Maak een SQL -dumpbestand
Deel 3: Upload de sitecontent Deel 4: Werk de sitedatabase bij
Deel 5: Wijzig de tabelvoorvoegsels Deel 6: Breng de laatste wijzigingen aan

De volgende stap die je moet uitvoeren om een WordPress -site handmatig te migreren naar een Pro Beheerde WordPress -account: Werk de WordPress -sitedatabase bij. We gebruiken phpMyAdmin om dit voor elkaar te krijgen. Geef jezelf vijf tot tien minuten om dit deel te voltooien.

1. Ga naar de pagina Instellingen voor de nieuwe beheerde WordPress Pro -site:
    1. Klik op je pagina Mijn producten, naast Beheerde WordPress, op Alles beheren.
    2. Klik op het pictogram met drie stippen voor de beheerde WordPress-site Pro en selecteer Instellingen .
  2. Klik in het gedeelte Instellingen naast phpMyAdmin op Openen . We brengen je meteen naar de phpMyAdmin -hoofdpagina voor de site.
    open phpmyadmin
  3. Klik op de database van de site in de lijst (ziet er waarschijnlijk uit als wp_ [lange-bestandsnaam]).
    selecteer database
  4. Een lijst met databasetabellen wordt aan de rechterkant weergegeven. Schuif naar de onderkant van de lijst, selecteer Alles controleren en selecteer vervolgens Verwijderen in het menu aan de rechterkant.
    vink alles aan en kies neerzetten
  5. Wanneer je wordt gevraagd Wil je de volgende query echt uitvoeren? op Ja . De toepassing verwijdert de tabellen uit de database.
  6. Klik in de bovenste menubalk op Importeren .
    klik op importeren
  7. Klik op Bestand kiezen , blader naar het .sql-bestand dat je in een eerdere stap hebt opgeslagen en dubbelklik om het te selecteren.
    kies het bestand om te importeren
  8. Klik op Ga . De toepassing importeert je SQL -dumpbestand en vult de lijst met tabellen opnieuw in.
  9. Klik op het plusteken naast de databasenaam om de lijst met tabellen in de database weer te geven en bekijk de naam van de eerste tabel in de lijst.
    kijk naar tabelnamen

In dit voorbeeld is de tabelnaam abc123_commentmeta .

Het tabelvoorvoegsel bestaat uit alle tekens in de tabelnaam, tot en met het laatste onderstrepingsteken (_). Het voorvoegsel van de tabel is hier abc123 . Als de tabelnaam wp_123_456_789_commentmeta is , is het tabelvoorvoegsel wp_123_456_789 .

• Als het tabelvoorvoegsel niet wp is (als de tabelnaam bijvoorbeeld wp_abc123_commentmeta is) , moet je een deel van de code wijzigen. Kopieer het voorvoegsel van de tabel en ga verder met deel 5 .
    • Als het voorvoegsel van de tabel wp is (als de tabelnaam bijvoorbeeld wp_commentmeta is ), hoef je geen code te wijzigen. Ga verder met deel 6 .