Werk mijn Microsoft 365 -account bij naar Exchange

Zet na je e -mailmigratie je POP- of IMAP -account op Exchange. Met Exchange zijn je gegevens (e -mail, contactpersonen en agenda's) beschikbaar op al je apparaten en kunnen ze worden hersteld vanaf de server. Je krijgt veilige, snelle en betrouwbare e -mail.

Kies welke e -mailclient bij jou past. Probeer onze Exchange Settings Wizard voor begeleide instructies.

Mobiel

Android
iPhone and iPad (iOS)

Desktop

Mac (macOS)
Windows-pc