Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Werk Websiteberichten bij naar Chat + Conversations

Werk Websiteberichten bij naar het nieuwe Chat + Conversations voor een nog betere ervaring, waaronder realtime chat, geautomatiseerde berichtgeving die je klanten helpt, zelfs wanneer je niet beschikbaar bent, en de mogelijkheid om je chatervaring aan te passen.

Verplicht: Op 27 juli 2022 beëindigen we Websiteberichten. Update nu naar Chat + Conversations om te blijven reageren op de berichten van je klanten.

Updaten is gratis en duurt maar een paar seconden.

1. Ga in een browser naar je GoDaddy -productpagina .
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Bovenaan het paneel aan de rechterkant zie je de banner VEREISTE UPDATE . Selecteer Nu bijwerken .
    Werk websiteberichten bij naar Chat + Conversations
  5. Lees de informatie waarin wordt uitgelegd wat bijwerken u oplevert. Als je klaar bent, selecteer je Nu bijwerken (vereist) .
    Informatie over Chat + Conversations
  6. Selecteer bovenaan het scherm Publiceren om je website opnieuw te publiceren met Chat + Conversations ingeschakeld.
    Publiceer je website

Je nieuwe en verbeterde chatfunctie is nu klaar!

Verwante stappen

1. Pas mijn chatwidget aan
  2. Hoe kan ik mijn chatberichten bekijken en beantwoorden?

Meer informatie

1. Koppel GoDaddy Conversations aan mijn Facebook -bedrijfspagina
  2. Koppel GoDaddy Conversations aan mijn zakelijke Instagram -account