Werk WordPress bij met FTP

Als je je niet kunt aanmelden bij je WordPress -dashboard, kun je WordPress via FTP bijwerken naar de nieuwste versie. Je kunt elke FTP -app gebruiken, maar we raden FileZilla aan. Door de onderstaande stappen te volgen, werk je standaard alleen de WordPress -kernbestanden en plug -ins en thema's bij die bij die versie van WordPress horen. De plug -ins en thema's die je handmatig hebt geïnstalleerd, worden niet gewijzigd of bijgewerkt en je moet ze handmatig bijwerken.

Waarschuwing: je moet altijd een back -up van je site maken voordat je gaat updaten.
Opmerking: als je site op Beheerde WordPress -hosting staat, is er altijd de nieuwste versie van WordPress beschikbaar, dus je kunt de versies niet handmatig wijzigen.
  1. Download de nieuwste versie van WordPress naar je lokale computer.
  2. Pak het bestand uit in Windows of macOS .
  3. Verbinding maken met je hosting via FTP.
  4. In de Remote site sectie van FileZilla vind je de map met je WordPress site.
  5. Zoek in het gedeelte Lokale site van FileZilla de map met de uitgepakte nieuwste versie van WordPress op je lokale computer.
  6. Voer in het gedeelte Lokale site van FileZilla de map in met de nieuwste versie van WordPress en voer vervolgens de map WordPress in.
    Opmerking: secties voor externe sites en lokale sites zouden nu vergelijkbare bestanden en mappen moeten bevatten die beginnen met wp- , zoals wp-admin , wp-content , wp-include , wp-activated.php , enzovoort.
  7. Sleep alle bestanden en mappen van het gedeelte Lokale site naar het gedeelte Externe site .
  8. Selecteer desgevraagd Overschrijven en alleen toepassen op huidige wachtrij en selecteer vervolgens OK .
  9. Meld je aan bij WordPress zodra het uploaden is voltooid.
  10. Selecteer WordPress -database bijwerken als daarom wordt gevraagd.
  11. Selecteer Doorgaan .

Je WordPress is nu bijgewerkt naar de nieuwste versie.