Werk WordPress bij met FTP

Je kunt WordPress via FTP bijwerken naar de nieuwste versie.

Waarschuwing: je moet altijd een back -up van je site maken voordat je gaat updaten.
  1. Aanmelden bij WordPress
  2. Deactiveer al je plug -ins .
  3. Klik in het Dashboard -menu op Updates .
  4. Klik onder het kopje "Er is een bijgewerkte versie van WordPress beschikbaar" op Downloaden om een .zip -bestand op te halen met de nieuwe versie van WordPress. Het bestand wordt gedownload naar je lokale computer.

Opmerking: je kunt ook de .zip downloaden van het WordPress Release Archive.

5. Pak het bestand uit. ( cPanel / Plesk )

Opmerking: Als je geen manier hebt om het bestand uit te pakken op je hostingaccount, moet je het bestand uitpakken op je lokale computer en vervolgens de uitgepakte map met bestanden uploaden.

6. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  7. Verwijder de mappen /wp-admin en /wp- include.
  8. Verwijder alle bestanden in de basismap van je WordPress-site, behalve de .htaccess- , wp-config.php- en robots.txt- bestanden.
  9. Upload de bestanden, de map wp-content en de map wp-include vanuit de uitgepakte WordPress-map op je lokale computer. Je kunt de map wp-content voorlopig overslaan.
  10. Zodra de uploads zijn voltooid,Aanmelden bij WordPress.
  11. Klik wanneer daarom wordt gevraagd op WordPress -database bijwerken .
  12. Als je klaar bent, klik je op Doorgaan
  13. Als je standaard WordPress -thema's hebt geïnstalleerd, kun je deze nu bijwerken vanuit het WordPress -dashboard .
  14. Je kunt nu je plug -ins weer activeren.