De verlengingsdatums van mijn domein consolideren

Synchroniseer de verlengingsdatums voor je .com- en .net -domeinen met ConsoliDate. Je kunt de verlengingsdatum voor je domeinen aanpassen en ze allemaal tegelijk verlengen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer de selectievakjes naast de domeinen die je gaat bijwerken. Of selecteer het selectievakje naast Domeinnaam en kies vervolgens Alles selecteren .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Selecteer Datums consolideren in het actiemenu.
    • Afhankelijk van je schermgrootte, moet je mogelijk het menu Meer selecteren en naar beneden scrollen om Datums consolideren .
  4. Kies de nieuwe datum Verlengen op . Selecteer een datum in de toekomst na de huidige vervaldatum van alle geselecteerde domeinen.
  5. Selecteer Afrekenen en voltooi je aankoop.