What is Python?

Python is a popular interpreted, interactive, object-oriented programming language similar to Perl. You can use Python on your CGI-enabled Linux hosting account. Python is known for its versatility and very clear syntax.

For more information about Python, visit the Python website.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.