Wat is de Skykick Outlook Assistant?

De Skykick Outlook Assistant is een client -app die Outlook voor Windows instelt wanneer je migreert naar Microsoft 365. (Als je overstapt van een POP -e -mailservice, is dit vereist.) Het stelt automatisch Outlook in, maakt een nieuw Outlook -e -mailprofiel en verplaatst lokale gegevens zoals POP -e -mailgegevens, contactpersonen, agenda's, taken, handtekeningen en het cachegeheugen voor automatisch aanvullen.

Wie kan de Skykick Outlook Assistant gebruiken?

De eigenaar van het GoDaddy -account of een beheerder kan de Skykick Outlook Assistant instellen. De tool is compatibel met:

• Windows 10 en 11
  • Outlook voor Windows, inclusief versie 2016, 16.0.4600.1000 of hoger en 2019
  • Microsoft 365-licentietypen die Exchange-toegang op clientniveau toestaan
  • .Net Framework 4.6

Houd er rekening mee dat de Skykick Outlook Assistant niet beschikbaar is voor Linux-, Outlook for Mac -gebruikers of iemand die Outlook -versies gebruikt die hierboven niet zijn vermeld. In deze gevallen kunnen we je e -mail nog steeds migreren naar Microsoft 365 , maar we kunnen je lokale gegevens (zoals contactpersonen, agenda's, taken, handtekeningen en cache voor automatisch aanvullen) niet verplaatsen. Neem contact op met een migratiespecialist als je dat nog niet hebt gedaan.

Download de Skykick Outlook Assistant

( Hulp nodig bij het instellen van de tool? )