Welk type hostingaccount heb ik?

Onze hostingproducten verschillen per abonnement en type. Hier kun je bekijken welk abonnement je hebt, abonnementen en prijzen vergelijken, en kies of je wilt upgraden.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Je kunt je hostingaccounttype vinden onder Webhosting. Of als je een WordPress-hostingaccount hebt, dan kun je je accounttype vinden onder Beheerde WordPress.
    mijn accounttype vinden

Opmerking: Heb je WordPress geïnstalleerd op een Linux- of Windows hosting-account? Dat is nog steeds Linux of Windows Hosting, dat is iets anders dan WordPress-hosting.

Hostingaccounttypes en niveaus

De accounttypes zijn:

• Linux-hosting met cPanel: Linux OS (besturingssysteem) op de server, met cPanel-toegang via het accountdashboard. Je installeert zelf apps zoals WordPress met cPanel.
  • Beheerde WordPress-websites: Wij installeren WordPress voor je, met toegang tot WordPress via het accountoverzicht.
  • Zakelijke hosting: Linux OS, met cPanel-toegang via het accountdashboard. Bevat meer toegewezen bronnen dan Linux-hosting. Je installeert zelf apps zoals WordPress met cPanel.
  • Windows-hosting met Plesk: Windows OS, met Plesk-toegang via het accountdashboard. Je installeert zelf apps zoals WordPress met Plesk.
  • Linux-webhosting of Windows-webhosting: Ook Web- en klassieke hosting genoemd. Niet meer beschikbaar (maar de Help-artikelen zijn er nog wel).

Niveaus (Betaalbaar, Deluxe, Ultiem en nog veel meer) geven aan welke functies je bij je hostingabonnement krijgt: hoe hoger het niveau, hoe beter de functies. Voor informatie over de niveaus van jouw hosting, zie: