Verplaats mijn Workspace Email naar een ander abonnement

Als je meerdere Workspace Email -abonnementen in je account hebt, kun je een e -mailadres van het ene abonnement naar het andere verplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een e -mailadres verplaatsen naar een abonnement met meer opslagruimte.

1. Meld je aan bij je Workspace Control Center. Gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord (je Workspace Email-adres en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer het selectievakje naast het e -mailadres dat je wilt verplaatsen en selecteer Van abonnement wisselen.
    Vink het vakje aan naast de geselecteerde e -mail en de knop Schakelen tussen abonnementen
  3. Kies in Switch -abonnementen een nieuw abonnement voor het e -mailadres.

Opmerking: als je een abonnement in een andere regio selecteert, moeten alle Workspace Email -adressen voor je domein naar die regio worden verplaatst.

Als je meer e -mailadressen probeert te verplaatsen dan waarvoor er ruimte is in het pakket, zie je beschikbare pakketten voor de resterende adressen.

4. Selecteer OK .