Wijzig de afmetingen van afbeeldingen in WordPress

Als je een afbeelding hebt die niet de gewenste grootte heeft, op je pagina of post, en deze moet worden aangepast.

1. Klik op Pagina's of Berichten, afhankelijk van wat je wilt bewerken.
  2. Klik op Bewerken onder de titel van de pagina of het bericht.
  3. Klik op de knop Media toevoegen.
  4. Selecteer de afbeelding die je wilt invoegen.
  5. Selecteer rechts onder Weergave-instellingen voor bijlagen het gewenste formaat in de vervolgkeuzelijst Grootte.
  6. Klik op de knop Invoegen in pagina.

Je hebt nu het formaat van de afbeelding waarmee je werkt bijgewerkt.

Meer informatie: