SSL-certificaten Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig de domeinnaam (algemene naam) op mijn SSL -certificaat

Je kunt de algemene naam van je SSL -certificaat wijzigen. Dit is de primaire domeinnaam die het certificaat beveiligt en versleutelt. Hoe je je algemene naam wijzigt, hangt af van waar je certificaat momenteel wordt gehost:

Hosting Wat te doen
Primair domein op een GoDaddy -hostingaccount
  1. Verwijder je certificaat van de huidige locatie .
  2. Wijzig de domeinnaam op je hosting ( cPanel | Plesk )
  3. Volg de onderstaande stappen.
Websites + Marketing
  1. Verwijder je certificaat van de huidige locatie .
  2. Wijzig de domeinnaam op uw Websites + Marketing
  3. Volg de onderstaande stappen.
Waar dan ook Volg de onderstaande stappen.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer SSL -certificaten en selecteer Beheren naast het SSL -certificaat dat je wilt wijzigen.
  3. Selecteer De site wijzigen die je certificaat beschermt .
  4. Selecteer een van de volgende opties, afhankelijk van waar je website wordt gehost:
  5. Hosting Wat te doen
    Gedeelde hosting of Site Builder Selecteer Verplaats je certificaat naar een van je gehoste domeinen en selecteer vervolgens de domeinnaam die je wilt gebruiken.
    Elders Selecteer Wijzigen naar een ander domein en voer de algemene naam in die je voor het certificaat wilt gebruiken.
  6. Selecteer Wijziging toevoegen .
  7. Als je een certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) van je server hebt verstrekt toen je je originele SSL-certificaat kreeg en je verhuist naar een nieuwe server, moet je een extra wijziging toevoegen om het certificaat opnieuw te voorzien van een CSR van de nieuwe server. Selecteer een nieuwe sleutel voor je certificaat , plak de nieuwe CSR en selecteer Wijziging toevoegen .
  8. Selecteer Alle wijzigingen verzenden.

Opmerking: met Deluxe en Extended Validation SSL's kun je alleen de algemene naam wijzigen, niet de informatie van de organisatie.