Wijzig de goedkeuringsinstellingen voor opmerkingen in WordPress

Je kunt de instellingen voor automatische goedkeuring van opmerkingen in WordPress aanpassen. Dit helpt om commentaarspam te voorkomen door ervoor te zorgen dat alleen commentaren van goedgekeurde gebruikers op de site verschijnen.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Ga naar Instellingen > Discussie
  3. Ga naar de sectie Voordat een opmerking wordt weergegeven
  4. Schakel het vakje naast de regels in of uit:
    • Opmerking moet handmatig worden goedgekeurd
    • De auteur van een opmerking moet een eerder goedgekeurde opmerking hebben
  5. Schuif naar de onderkant van de pagina en klik op Wijzigingen opslaan .
  6. Probeer commentaar te geven zonder ingelogd te zijn, om te zien of de instellingen zijn gewijzigd.
    • Je zou een bericht moeten ontvangen dat overeenkomt met je selectie van hierboven.