GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig de grootte van mijn pagina's in GoDaddy Studio

Wanneer je een nieuwe pagina in een project maakt, komt het standaardformaat overeen met de eerste pagina in je project. Pagina's moeten allemaal hetzelfde formaat hebben, maar je kunt het standaardformaat van al je pagina's wijzigen door een van onze sjablonen te kiezen of een aangepast formaat in te stellen. Hier is hoe:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Selecteer onder aan het scherm Projecten en selecteer vervolgens het project waaraan je wilt werken.
  3. Tik bovenaan het scherm opPagina's Pagina's . Scroll horizontaal om alle pagina’s te zien.
  4. Je kunt een ander paginaformaat selecteren uit een van onze sjablonen of een aangepast formaat instellen. Om een paginaformaat te selecteren uit een van onze sjablonen, tik je eenmaal op het formaatvak boven een pagina en scrol je vervolgens door de opties onder aan het scherm. Om een aangepast formaat in te stellen, tik je twee keer op het formaatvak. Je kunt een aangepaste breedte en hoogte invoeren.
    Wijzig het paginaformaat
  5. Als je het formaat voor je nieuwe pagina hebt ingesteld, tik je in de rechterbovenhoek op het vinkje. Alle pagina's in het project worden verkleind.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer het project waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer in het linkermenu het Pages -pictogram.
  4. Selecteer een pagina.
  5. Klik op het bewerkingscanvas met de linkermuisknop op de formaatindicator boven de pagina.

Voeg pagina's toe

6. Selecteer in het menu aan de rechterkant van het scherm een nieuw formaat uit een van onze sjablonen, of voer een aangepaste breedte en hoogte in de vakken bovenaan het menu in.

Alle pagina's in het project worden verkleind zodat ze overeenkomen met de huidige pagina.