Wijzig de hoofdmap van een secundair domein in Linux -hosting

Als je een secundaire domeinnaam hebt toegevoegd aan je Linux -hostingaccount, kun je de hoofdmap op elk moment wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel op Domeinen en selecteer vervolgens Add -on domeinen .
  5. Klik onder Add -on -domein wijzigen naast het domein dat je wilt wijzigen op het potlood.
  6. Voer een nieuwe documenthoofdmap in, te beginnen bij je basismap, en klik vervolgens op Wijzigen . De secundaire domeinnaam geeft nu het indexbestand weer dat je naar die map hebt geüpload.