Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig de hostnaam voor mijn Gen 4 -server

Zo verander je de hostnaam voor je Generation 4 VPS of Dedicated Server.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op de pagina Mijn producten op Servers en klik naast de Generation 4 -server die je wilt hernoemen op Beheren .
  3. In het account dashboard, aan de bovenkant van de pagina selecteer Instellingen.
    selecteer instellingen
  4. Klik in het gedeelte Server naast Hostnaam op Wijzigen .
  5. Voer de nieuwe hostnaam in het veld Hostnaam server in en klik op Opslaan. De hostnaam moet aan de eisen voldoen om deze te kunnen opslaan. Als je de wijzigingen hebt opgeslagen, verschijnt de nieuwe hostnaam in de sectie Instellingen.

Opmerking: als je Plesk met Windows gebruikt, moet je de server opnieuw opstarten voordat de nieuwe hostnaam in Plesk wordt weergegeven.