Wijzig de koptekst in WordPress

Je kunt handmatig wijzigingen aanbrengen in de PHP -code in de header van je WordPress -site. Hierdoor kun je meer wijzigen dan alleen de tekst die bovenaan je pagina's wordt weergegeven.

1. Voeg voordat je ook maar één wijziging aanbrengt in een WordPress-thema een onderliggend thema toe.
  2. Maak verbinding met je site via FTP .
  3. Navigeer naar de map /wp-content /themes.
  4. Open de map met het thema waarmee je wilt werken.
  5. Zoek het bestand header.php.
  6. Kopieer het bestand naar de juiste onderliggende themamap.
  7. Bewerk en update het header.php -bestand in de onderliggende themamap.

Wijzigingen die zijn aangebracht aan het bestand header.php in de map met onderliggende thema's hebben onmiddellijk voorrang op de oorspronkelijke header.php .