Wijzig de lay -out van een pagina of post in WordPress

Er zijn momenten waarop de lay -out van een thema niet aansluit op de behoeften van je pagina of bericht, zoals wanneer een afbeelding of tekstvak er beter uitziet naar links of rechts. Vanaf WordPress 4.7 kun je de CSS van het thema in WordPress als volgt aanpassen.

Opmerking: het aanbrengen van CSS -wijzigingen is afhankelijk van het specifieke thema dat u gebruikt. Als je je thema wijzigt, zijn je aangepaste CSS -wijzigingen niet langer actief.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Klik aan de linkerkant op het menu Vormgeving.
  3. Selecteer Aanpassen .
  4. Selecteer Aanvullende CSS in het menu.
  5. Het menu is vervangen door het aangepaste CSS -bewerkingsveld waar je je CSS -wijzigingen kunt toevoegen.

Opmerking: Deze wijzigingen worden onmiddellijk van kracht in de interface Aanpassen zodra ze zijn ingevoerd.

6. Als je klaar bent met het aanpassen van de CSS, klik je op de knop Publiceren om je wijzigingen door te voeren.

Meer informatie

Bekijk de WordPress.org Codex: CSS voor gedetailleerde informatie over door WordPress gegenereerde CSS -klassen.