Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig de naam van bestanden in Plesk -hosting

Je kunt de naam van bestanden die je hebt geüpload naar je hostingaccount wijzigen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Klik op het tabblad Bestand.
  6. Klik op naast het bestand dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op Naam wijzigen .
  7. Voer de nieuwe naam in en klik op OK .