E-mailmarketing van Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig de taal voor abonnees

GoDaddy Email Marketing gebruikt de taalinstellingen van de abonnees voor alle standaardberichten die je abonnees zien. Dit omvat instructies voor afmelden, bevestigingsmails voor aanmelding en tekst in de voettekst van je e -mail. Zorg ervoor dat je de taal van je beoogde abonnees selecteert!

Opmerking: Als je de algemene accounttaal voor jezelf wilt wijzigen, klik je op het taalmenu helemaal onderaan een GoDaddy Email Marketing -pagina.

1. Klik op de optie Instellingen bovenaan je scherm.
  2. Selecteer het tabblad Taal aan de rechterkant van de pagina Instellingen.
  3. Kies uw taal uit het menu Abonnee taal.
  4. Klik onderaan de pagina op de knop Accountinformatie opslaan om je selectie vast te leggen.