Wijzig de taal voor abonnees

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

GoDaddy Email Marketing gebruikt de taalinstellingen van de abonnee voor alle standaardberichten die je abonnees zien. Dit omvat instructies voor afmelden, bevestigingsmails voor aanmelding en tekst in de voettekst van je e -mail. Zorg ervoor dat je de taal van je beoogde abonnees selecteert!

Opmerking: Als je de algemene accounttaal voor jezelf wilt wijzigen, klik je op het taalmenu helemaal onderaan een GoDaddy Email Marketing -pagina.

1. Klik op de optie Instellingen bovenaan je scherm.
  2. Selecteer het tabblad Taal aan de rechterkant van de pagina Instellingen.
  3. Kies uw taal uit het menu Abonnee taal.
  4. Klik onderaan de pagina op de knop Accountinformatie opslaan om je selectie vast te leggen.

Volgende stap

• Als je je richt op abonneegroepen met meerdere talen, kun je verschillende taalinstellingen voor verschillende groepen maken met je aanmeldingsformulieren. Stel de taal in voor individuele aanmeldingsformulieren op het tabblad Geavanceerd om verschillende taalgroepen te maken.