Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig de thema -CSS in WordPress

Je kunt vanuit WordPress wijzigingen aanbrengen in de CSS van je thema.

1. Voeg een child -thema toe voordat je wijzigingen aanbrengt in een WordPress -thema
  2. Aanmelden bij WordPress.
  3. Ga naar Vormgeving > Editor.
  4. Breng je CSS -wijzigingen of toevoegingen aan.
  5. Klik op Bestand bijwerken.