Beheerde WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig de voorvoegsels van de tabel

Opmerking: dit is de vijfde stap bij het handmatig migreren van een WordPress -site naar je Pro Beheerde WordPress -account. Als je geen Pro Beheerde WordPress -account hebt, kun je hier meer informatie vinden .

Deel 1: Kopieer de map wp-content Deel 2: Maak een SQL -dumpbestand
Deel 3: Upload de sitecontent Deel 4: Werk de sitedatabase bij
Deel 5: Wijzig de tabelvoorvoegsels Deel 6: Breng de laatste wijzigingen aan

Deze volgende stap bij het handmatig verplaatsen van een WordPress -site naar een Pro Beheerde WordPress -account: Wijzig tabelvoorvoegsels in de WordPress -sitedatabase. Je moet phpMyAdmin gebruiken om de voorvoegsels te wijzigen. Geef jezelf 10-15 minuten voor dit onderdeel.

Opmerking: aan het einde van deel 4 hebt u het tabelvoorvoegsel in de sitedatabase gecontroleerd. Als het voorvoegsel van de tabel niet "wp" is, ga dan verder met de rest van dit artikel. Als dat tabel voorvoegsel "wp", sla dit deel en ga verder met deel 6.

1. Als je de phpMyAdmin -pagina nog steeds hebt geopend voor de site, ga je verder met de volgende stap. Open anders phpMyAdmin voor de Pro Beheerde WordPress -site .
  2. Klik in de lijst met tabellen op de naam van de tabel die eindigt op usermeta .
    selecteer usermeta
  3. Klik op SQL .
    klik op SQL
  4. Markeer en verwijder de huidige code in het bewerkingsvenster.
  5. Kopieer en plak deze code in het bewerkingsvenster (let op de verschillen in backticks versus enkele aanhalingstekens):

UPDATE `tablePrefix_usermeta` SET `meta_key`= REPLACE (`meta_key`, 'wp_', 'tablePrefix_') WHERE 'meta_key' LIKE 'wp_%'
    kopieer en plak code in het bewerkingsvenster

6. Vervang tablePrefix door het tabelvoorvoegsel dat je eerder hebt gekopieerd. Pas op dat u het onderstrepingsteken na het tabelvoorvoegsel niet verwijdert. In ons voorbeeld ziet deze code er als volgt uit:

UPDATE `abc123_usermeta` SET `meta_key`= REPLACE (`meta_key`, 'wp_', 'abc123_') WHERE `meta_key` LIKE 'wp_%'

7. Opmerking: als je oorspronkelijke WordPress -database een ander tabelvoorvoegsel had dan wp_, moet je de eerste wp_ in het codevoorbeeld vervangen door het oorspronkelijke voorvoegsel. De wp_% mag echter nooit worden gewijzigd.

8. Klik op Ga . De usermetatabel is bijgewerkt.
  9. Klik in de lijst met tabellen op de naam van de tabel die eindigt op opties .
  10. Klik op SQL en verwijder de bestaande code opnieuw.
  11. Kopieer en plak deze code in het bewerkingsvenster:

UPDATE `tablePrefix_options` SET `option_name` = REPLACE (`option_name`, 'wp_', 'tablePrefix_') WHERE `option_name` LIKE 'wp_%'

12. Vervang tablePrefix door het tabelvoorvoegsel dat je eerder hebt gekopieerd. Pas op dat u het onderstrepingsteken na het tabelvoorvoegsel niet verwijdert.
  13. Klik op Ga . De optietabel is bijgewerkt.
  14. Sluit de phpMyAdmin -pagina, maar houd je aan het tabelvoorvoegsel - dat heb je nodig in het volgende deel. Het laatste deel!