Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig een AAAA -record

Bewerk je AAAA -records in je DNS -zonebestand op elk moment. AAAA -records verwijzen naar 128 bit/IPv6 -adressen, die worden weergegeven als acht groepen van vier hexadecimale cijfers.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer op de pagina DNS -beheer hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast het AAAA -record dat u wilt bewerken.
  5. Bewerk de details voor je AAAA -record:
    • Host : De hostnaam waarnaar het AAAA -record is gekoppeld. Typ @ om rechtstreeks naar je domeinnaam te verwijzen.
    • Verwijst naar : Het 128 & ndash; bit/IPv6 -adres dat u instelt als de bestemming voor de host. 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 is bijvoorbeeld een geldig 128 & ndash; bit/IPv6 -adres.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  6. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.