Wijzig een CAA -record

Een CAA -record (Certification Authority Authorization) is een DNS -record om aan te geven welke certificaatautoriteiten (CA's) SSL -certificaten voor een domein mogen uitgeven. Bij het uitgeven van een certificaat zijn alle openbaar vertrouwde CA's verplicht om CAA -records te controleren en te respecteren. CAA -records zijn geavanceerde DNS -instellingen die u op elk moment kunt bewerken.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer op de pagina DNS -beheer hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast het CAA -record dat u wilt bewerken.
  5. Bewerk de gegevens voor je CAA -record:
    • Naam : Het domein of subdomein voor het CAA -record. Typ @ om het record rechtstreeks naar uw domeinnaam te verwijzen.
    • Vlaggen : een geheel getal zonder teken tussen 0 en 255.
    • Tag : Een ASCII -tekenreeks die de id vertegenwoordigt van de eigenschap die wordt vertegenwoordigd door het record. Dit wordt meestal ingevoerd als issue , issuewild of jodef , afhankelijk van je specifieke vereisten.
    • Waarde : De waarde die is gekoppeld aan de gekozen eigenschapstag.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  6. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Verwante stappen

• Het ontbreken van CAA -records staat normale onbeperkte certificaatuitgifte toe, en de aanwezigheid van een enkele lege uitgiftetag verhindert alle certificaatuitgifte.
  • Je kunt op elk moment een CAA -record verwijderen of toevoegen.