Wijzig een e -mailadres voor een andere WordPress -gebruiker

Als WordPress -beheerder kun je het e -mailadres van een andere gebruiker wijzigen. Dit is handig als ze zich niet kunnen aanmelden bij WordPress of de e -mail voor het opnieuw instellen van hun wachtwoord kunnen ontvangen.

Opmerking: bij deze stappen wordt ervan uitgegaan dat je je kunt aanmelden als WordPress -beheerder.

1. Meld je aan bij WordPress
  2. Klik op de koppeling Gebruikers op de werkbalk Beheer
  3. Klik op de gebruiker die je wilt bijwerken
  4. Wijzig het e -mailadres in het gedeelte Contactgegevens
  5. Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op Profiel bijwerken