Wijzig een lettertype in GoDaddy Studio

In onze lettertypebibliotheek vind je honderden lettertypen waarmee je je content kunt laten opvallen. Volg de stappen om de lettertypen van teksten in je projecten te wijzigen:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer het project waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer de tekst die je wilt wijzigen.
  4. Tik op de banner die wordt weergegeven op Bewerken . Je kunt kiezen uit een set beschikbare lettertypen of door meer lettertypen bladeren in de lettertypebibliotheek.
  5. Als je door meer lettertypen wilt bladeren, tik je linksonder op de pijl omhoog. De lettertypebibliotheek wordt geopend.

Blader door lettertypen

6. Tik op de lettertypeverzameling die je wilt openen.
  7. Tik op een lettertype. Het lettertype wordt gedownload naar je lettertypeband en je tekst op het bewerkingscanvas wordt bijgewerkt.
  8. Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek om je wijzigingen op te slaan.

Open de lettertypebibliotheek

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer onder Jouw projecten het project waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer de tekst die je wilt wijzigen.
  4. Selecteer Tekst in het bewerkingsmenu aan de rechterkant.
  5. Selecteer onder Lettertype de pijl naar beneden. De lijst wordt uitgevouwen om de beschikbare lettertypen weer te geven.
  6. Als je door meer lettertypen wilt bladeren, selecteer je onderaan de lijst Bladeren door lettertypen . De lettertypebibliotheek wordt geopend.
  7. Selecteer op het tabblad Collecties de collectie die je wilt verkennen.
  8. Selecteer een lettertype. Het lettertype wordt gedownload naar je lettertypenlijst en je tekst op het bewerkingscanvas wordt bijgewerkt.
  9. Selecteer het vinkje in de rechterbovenhoek om je wijzigingen op te slaan.

Verwante stappen:

Meer info